IMW
terug naar overzicht

ABG Dorpsteams: Samen beter!

Inwoners van de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen (ook wel de ABG gemeenten genoemd) maken veel en dankbaar gebruik van de mogelijkheden van het Dorpsteam. Inwoners kunnen op inloopspreekuren, door een mail te sturen of door te bellen, bij het Dorpsteam terecht met al hun vragen en ideeën op het gebied van o.a. wonen, werken, geld, opvoeden en opgroeien.

Het Dorpsteam: zichtbaar, bereikbaar en vindbaar
Een jaar geleden startte de samenwerking tussen de organisatie: IMW Breda, IMW Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Medewerkers van deze organisaties werken sindsdien samen in het Dorpsteam en brengen krachten, initiatieven en ideeën van inwoners bij elkaar. We vieren het 1-jarig bestaan van deze succesvolle samenwerking en vieren het feit dat ieder Dorpsteam nu ook een eigen website heeft! Zo zijn de Dorpsteams voor de inwoners nog beter zichtbaar, vindbaar en bereikbaar. Dat is, zeker in deze onzekere tijden, heel erg belangrijk.

 

Inwoners van de gemeente Alphen-Chaam kunnen met hulp- en ondersteuningsvragen óf met ideeën terecht op: www.dorpsteamalphenchaam.nl, inwoners van de gemeente Baarle-Nassau op: www.dorpsteambaarlenassau.nl en de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen op: www.dorpsteamgilzerijen.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Keurmerk Goed Geregeld voor IMW

Onlangs ontving IMW Breda het keurmerk Goed Geregeld toegekend. Dat keurmerk zegt wat over onze samenwerking met vrijwilligers en over de betrokkenheid van onze vrijwilligers bij onze cliënten. Daar zijn we trots op. Aan alle vrijwilligers: dank jullie wel! Dankzij jullie inzet kunnen we meer mensen h...

lees dit artikel

Mondkapjes ook op onze kantoren

De overheid heeft een dringend advies gegeven tot het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Wij nemen dat advies over voor al onze kantoren en vertellen wat dat betekent. Wat betekent het advies?De ontvangstruimtes, gangen en andere ruimtes waar cliënten komen, zien we als openbare ruimtes. Het ...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media


Acute
hulp