IMW
terug naar overzicht

ABG Dorpsteams: Samen beter!

Inwoners van de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen (ook wel de ABG gemeenten genoemd) maken veel en dankbaar gebruik van de mogelijkheden van het Dorpsteam. Inwoners kunnen op inloopspreekuren, door een mail te sturen of door te bellen, bij het Dorpsteam terecht met al hun vragen en ideeën op het gebied van o.a. wonen, werken, geld, opvoeden en opgroeien.

Het Dorpsteam: zichtbaar, bereikbaar en vindbaar
Een jaar geleden startte de samenwerking tussen de organisatie: IMW Breda, IMW Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Medewerkers van deze organisaties werken sindsdien samen in het Dorpsteam en brengen krachten, initiatieven en ideeën van inwoners bij elkaar. We vieren het 1-jarig bestaan van deze succesvolle samenwerking en vieren het feit dat ieder Dorpsteam nu ook een eigen website heeft! Zo zijn de Dorpsteams voor de inwoners nog beter zichtbaar, vindbaar en bereikbaar. Dat is, zeker in deze onzekere tijden, heel erg belangrijk.

 

Inwoners van de gemeente Alphen-Chaam kunnen met hulp- en ondersteuningsvragen óf met ideeën terecht op: www.dorpsteamalphenchaam.nl, inwoners van de gemeente Baarle-Nassau op: www.dorpsteambaarlenassau.nl en de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen op: www.dorpsteamgilzerijen.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe directeur-bestuurder IMW Breda

Nieuwe directeur-bestuurder IMW Breda benoemd Coen Michel is benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van het Instituut Maatschappelijk Welzijn (IMW) Breda. Per 1 april neemt hij het stokje over van Jeroen Berkhout die met pensioen gaat na 41 dienstjaren waarvan 25 als directeur-bestuurder. Coen Michel wo...

lees dit artikel

Gemeente Breda wil hulp bieden aan gedupeerde ouders toeslagenaffaire

Gedupeerde ouders die door de toeslagenaffaire in financiële of andere problemen zijn gekomen, kunnen zich melden bij de Gemeente Breda. Een contactpersoon van de gemeente staat voor u klaar met praktische hulp en advies, hulp bij schulden of het bieden van een luisterend oor. Neem contact op via 14...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp