IMW
terug naar overzicht

Preventieve maatregelen i.v.m. Coronavirus

IMW Breda neemt preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Waar mogelijk zetten wij ons werk zoveel mogelijk voort, daarbij gaat het ons om de balans tussen nuchterheid en voorzichtigheid.

Onderstaande oproepen en maatregelen zijn gebaseerd op actuele informatie van het RIVM en de oproep van het kabinet. Ze gelden in ieder geval tot en met maandag 16 maart.

  • Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers en heeft u ziekteverschijnselen? Verzet de afspraak dan in onderling overleg.
  • Schud geen handen met onze medewerkers en houd minimaal een meter afstand van elkaar.
  • Door de op dit moment beperkte bezetting, kan het zijn dat spreekuren niet door kunnen gaan. Wij vragen hiervoor uw begrip. Waar mogelijk gaan de spreekuren wel door.
  • Op dit moment leggen onze (onbetaalde en betaalde) medewerkers geen huisbezoeken af. Afspraken die al staan, worden afgezegd.
  • Afspraken op onze (wijk)kantoren gaan gewoon door, behalve als er twijfel is over de gezondheid van een medewerker of een cliënt.
  • In gevallen van acute psychosociale crisis, zijn we altijd bereikbaar via ons centrale nummer.

Twijfelt u over het door laten gaan van een afspraak? Bel ons, samen komen we eruit.

Gerelateerde nieuwsberichten

Chatten met maatschappelijk werk

Vanaf maandag 30 maart is het mogelijk om te chatten met de maatschappelijk werkers van IMW Breda via deze website. Eerder al breidden we de bestaande chatmogelijkheid uit van het sociaal Raadsliedenwerk (SRW) naar de middag. We mogen elkaar niet meer opzoeken, toch blijven we ons best doen om waar we kunn...

lees dit artikel

Geweld hoort nergens thuis en de strijd tegen het coronavirus

Regionaal Programma West Brabant heeft een extra nieuwsbrief 'Geweld hoort nergens thuis en de strijd tegen het coronavirus' uitgebracht.

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media


Acute
hulp