IMW
terug naar overzicht

Vragen over wetten, regelingen of voorzieningen in Alphen-Chaam? Kom naar het inloopspreekuur van het Sociaal Raadslieden-werk.

De sociaal raadslieden van het IMW Breda houden vanaf 4 september 2018 iedere dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur spreekuur in de gemeente Alphen-Chaam. Zij zijn te vinden in het Cultureel Centrum den Heuvel, Heuvelstraat 5 in Alphen (ingang Poolse straat).
Voor de hulp hoef je niet te betalen.

Sociaal raadslieden weten hoe instanties werken en hoe je kunt krijgen waar je recht op hebt. Ze zijn deskundig op het gebied van wetten en regelingen, bijvoorbeeld de participatiewet, zorg- en huurtoeslag en verblijfsvergunningen.
Veel gestelde vragen aan de sociaal raadslieden zijn: Voor welke uitkering of voorziening kom ik in aanmerking? Ik moet mijn huurtoeslag terugbetalen, klopt dat? Kan ik kwijtschelding krijgen van ge-meentelijke belastingen? Kan ik bezwaar maken tegen deze boete?

Contact:
srw@imwbreda.nl
076 – 524 08 20

Gerelateerde nieuwsberichten

"Je moet je talenten inzetten"

Willem Vermeulen is vrijwilliger medewerker bij IMW en één van de Bredase Smaakmakers die op de Willemstraat te bewonderen zijn op billboards. Als je je vijftig jaar inzet voor de inwoners van Breda, zoals Willem, dan vraag je je toch af wat hem drijft. Waarom niet lekke...

lees dit artikel

Weg uit de prostitutie

"Het begint met vertrouwen" Er zijn maar weinig mensen die ervoor uitkomen dat ze vrijwillig hun geld verdienen met sekswerk of dat ze slachtoffer zijn van mensenhandel. De wereld van prostitutie is een verborgen wereld vol grijze gebieden. In De Week tegen de Mensenhandel organiseert Sterk Huis op 23 mei...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media


Acute
hulp