IMW
terug naar overzicht

Vragen over wetten, regelingen of voorzieningen in Alphen-Chaam? Kom naar het inloopspreekuur van het Sociaal Raadslieden-werk.

De sociaal raadslieden van het IMW Breda houden vanaf 4 september 2018 iedere dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur spreekuur in de gemeente Alphen-Chaam. Zij zijn te vinden in het Cultureel Centrum den Heuvel, Heuvelstraat 5 in Alphen (ingang Poolse straat).
Voor de hulp hoef je niet te betalen.

Sociaal raadslieden weten hoe instanties werken en hoe je kunt krijgen waar je recht op hebt. Ze zijn deskundig op het gebied van wetten en regelingen, bijvoorbeeld de participatiewet, zorg- en huurtoeslag en verblijfsvergunningen.
Veel gestelde vragen aan de sociaal raadslieden zijn: Voor welke uitkering of voorziening kom ik in aanmerking? Ik moet mijn huurtoeslag terugbetalen, klopt dat? Kan ik kwijtschelding krijgen van ge-meentelijke belastingen? Kan ik bezwaar maken tegen deze boete?

Contact:
srw@imwbreda.nl
076 – 524 08 20

Gerelateerde nieuwsberichten

Jaarverslag 2023: Van waarde

Van waarde zijn. Voor onze cliënten, voor de inwoners van West-Brabant die onze hulp- en dienstverlening nodig hebben, voor elkaar, voor onze partners, voor de samenleving. Hoe zijn we als IMW Breda van waarde voor de inwoners van West-Brabant? Wat deden we in 2023 om ons steentje bij te dragen? Direc...

lees dit artikel

IMW Breda verder met interim-bestuurder Peter Notten

IMW Breda heeft na het vertrek van directeur-bestuurder Coen Michel gekozen voor een tijdelijke bestuurder. Met ingang van maandag 4 december gaat Peter Notten bij ons aan de slag als interim directeur-bestuurder. Catharine Verberne, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De samenleving is volop...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media




Acute
hulp