IMW

Prostitutie Maatschappelijk Werk (PMW) en RUPS

Hulpverlening voor sekswerkers

Wil je praten over je werk in de prostitutie of heb je een hulpvraag? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden gratis hulp aan sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel in Breda & omgeving, ongeacht gender of geaardheid. Ook minderjarigen, sekswerkers zonder verblijfsvergunning en sekswerkers die drugs gebruiken kunnen bij ons terecht. Je bent van harte welkom!

Wij zien jouw werk als een vak
Of je nu in een club werkt, thuis, via escort, internet of op een andere manier, iedereen kan bij ons terecht. We kennen de seksindustrie en hebben hier geen oordeel over. Wij zien prostitutie als een vak, zolang je er zelf voor kiest. Het is niet ons doel om je uit de prostitutie te halen.

Als je wel wilt stoppen met het werk?
Misschien wil je wel stoppen met het werk in de prostitutie. Het kan lastig zijn om dit op eigen houtje voor elkaar te krijgen. Hier hebben we een speciaal uitstapprogramma voor, genaamd RUPS (Regionaal Uitstapprogramma Prostituees). Samen zoeken we naar mogelijkheden en oplossingen om deze stap te kunnen zetten. We begeleiden je zo lang dat nodig is.

Bekijk de website van RUPS voor meer informatie.

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer weten over het uitstapprogramma? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons alles vragen, ook anoniem.


Sanja: 06 18235129
Linda: 06 18235006
Thomas: 06 81614159

Of mail naar: pmw@imwbreda.nl

Wil je dat wij contact opnemen?
Laat dan je gegevens bij ons achter via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  

Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp