IMW
terug naar overzicht

Jaarverslag 2023: Van waarde

Van waarde zijn. Voor onze cliënten, voor de inwoners van West-Brabant die onze hulp- en dienstverlening nodig hebben, voor elkaar, voor onze partners, voor de samenleving. Hoe zijn we als IMW Breda van waarde voor de inwoners van West-Brabant? Wat deden we in 2023 om ons steentje bij te dragen? Direct voor onze cliënten natuurlijk en indirect door mee te denken en te doen met onze partners zoals de gemeente Breda. Bijvoorbeeld in de waardenetwerken waar wij meebrengen wat onze medewerkers in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Je leest het in ons Jaarverslag 2023: Van Waarde.

Armoede en schulden, onduidelijkheid over wet- en regelgeving, opgroei- en opvoedvragen, onveiligheid (binnen gezinnen), dakloosheid, gebrek aan een netwerk en soms door verschillende redenen niet mee kunnen komen in de maatschappij. Dat zijn slechts een paar voorbeelden van de problematieken waar wij in ondersteunen.

Omdat we onze signaalfunctie steeds belangrijker vinden, hebben we in dit jaarverslag opgenomen welke ontwikkelingen we in 2023 zagen. Dit jaarverslag is daarmee niet alleen een verantwoording op ons eigen werk, maar ook een manier om te laten zien hoe we samen nog meer van waarde kunnen zijn voor onze samenleving.


Nieuwsgierig geworden? Je leest het jaarverslag hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

IMW Breda verder met interim-bestuurder Peter Notten

IMW Breda heeft na het vertrek van directeur-bestuurder Coen Michel gekozen voor een tijdelijke bestuurder. Met ingang van maandag 4 december gaat Peter Notten bij ons aan de slag als interim directeur-bestuurder. Catharine Verberne, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De samenleving is volop...

lees dit artikel

Kantoor Willemstraat 22 t/m 24 januari gesloten

Wegens een verbouwing is ons kantoor aan de Willemstraat 20 in Breda maandag 22 t/m woensdag 24 januari gesloten. Telefonisch zijn we zoals altijd bereikbaar. Ook kun je bij ons terecht op een van onze wijkkantoren.  Waarom verbouwen we?Hoe beter we samenwerken, des te beter vinden onze clië...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp