IMW

Iets anders

'Het werkte niet; hij met zijn kinderen en ik met de mijne, samen in een huis. Even hebben we gedacht dat het beter was om afscheid van elkaar te nemen. Met ondersteuning leren we nu hoe we ons het beste kunnen opstellen ten opzichte van de kinderen. We hebben onze verwachtingen bijgesteld en de sfeer in huis is verbeterd.'

Familie Visser, Geeren-Zuid (Breda)
Veelgestelde vragen
Ik wil stoppen als sekswerker. Maar ik ben bang dat ik financieel in de problemen kom. Wat kan ik doen?

Binnen RUPS worden sekswerkers begeleid bij vragen rondom hun werk. Als je wil stoppen met het sekswerk, kan een begeleidster van RUPS samen met jou de financiële gevolgen in kaart brengen. Misschien kun je een uitkering aanvragen, een regeling of een voorziening. Onderzoeken wat voor kwaliteiten je hebt. En hoe je je dagen anders gaat invullen.

 

Niemand weet dat ik werk als sekswerker. Sociale contacten en feestjes ga ik uit de weg, omdat ik niet wil liegen over mijn beroep.

Een herkenbaar probleem. Binnen RUPS worden sekswerkers begeleid. Misschien is het fijn om met een begeleidster van RUPS eens openlijk te praten over de voor- en nadelen van zwijgen over je werk. Zodat je er uiteindelijk zelf voor kunt kiezen om hier al dan niet open over te zijn.

Ik kan het emotioneel en lichamelijk niet meer opbrengen om als sekswerker mijn geld te verdienen. Maar wat moet ik dan?

Binnen RUPS worden sekswerkers begeleid bij vragen rondom hun werk. Je kunt een afspraak maken met een begeleidster van RUPS op een plek waar jij je prettig voelt. Hoe snel wil je stoppen? Wat heb je daarvoor nodig? Welke kwaliteiten heb je? Wat zijn je dromen? De begeleidster van RUPS kijkt samen met jou naar de praktische zaken, maar ook naar de emotionele kant.

Alle veelgestelde vragen

Hulp op vele terreinen

In de wijken, op school, bij mensen thuis; onze mensen zijn op veel plaatsen en terreinen actief. Samen met andere hulpverleners zetten we ons in voor de kwetsbare minderheid van mensen in de samenleving die er niet in slaagt hun problemen zelfstandig op te lossen. Soms is die hulp zichtbaar, maar vaak doen we ons werk buiten de schijnwerpers.

Voor sekswerkers

Voor sekswerkers

Ben je een sekswerker en heb je een hulpvraag? We zijn er voor je.

meer over hulpverlening sekswerkers

Geen dak boven je hoofd?

Geen dak boven je hoofd?

Of loop je kans dit te verliezen?

Zo kun je je problemen aanpakken.

Meer informatie over Geen dak boven je hoofd?
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp