IMW
terug naar overzicht

Tijden inloopspreekuur aanvragen bijzondere bijstand wijzigen

Vanaf 15 juni wijzigt de tijd van een van onze donderdagse inloopspreekuren. Sinds vorig jaar kun je tijdens deze spreekuren op donderdag terecht voor hulp bij het aanvragen van:
 
- Kwijtschelding van de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen
- Bijzondere bijstand
- Inkomenstoeslag
- Seniorentoeslag
- BredaPas
- Schoolstartpakket
- Energiebijdrage (kan voor 2023 vanaf 1 maart 2023 aangevraagd worden door mensen met een laag inkomen, dit gaat dan om een bedrag van € 500. De rest wordt later uitgekeerd. Mensen met een AIO-uitkering of een bijstandsuitkering die voldoen aan de regels, ontvangen de bijdrage automatisch.)
 
Heb je hier hulp bij nodig? Loop dan even binnen bij ons op de Willemstraat 20. Iedere donderdag van 9.00 tot 10.30 uur en van 16.00 tot 17.30 uur.
Voor alle andere onderwerpen (zoals uitkeringen, toeslagen en vreemdelingenrecht) kun je een afspraak maken met onze sociaal raadslieden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Jaarverslag 2023: Van waarde

Van waarde zijn. Voor onze cliënten, voor de inwoners van West-Brabant die onze hulp- en dienstverlening nodig hebben, voor elkaar, voor onze partners, voor de samenleving. Hoe zijn we als IMW Breda van waarde voor de inwoners van West-Brabant? Wat deden we in 2023 om ons steentje bij te dragen? Direc...

lees dit artikel

IMW Breda verder met interim-bestuurder Peter Notten

IMW Breda heeft na het vertrek van directeur-bestuurder Coen Michel gekozen voor een tijdelijke bestuurder. Met ingang van maandag 4 december gaat Peter Notten bij ons aan de slag als interim directeur-bestuurder. Catharine Verberne, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De samenleving is volop...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp