IMW
terug naar overzicht

Tijden inloopspreekuur aanvragen bijzondere bijstand wijzigen

Vanaf 15 juni wijzigt de tijd van een van onze donderdagse inloopspreekuren. Sinds vorig jaar kun je tijdens deze spreekuren op donderdag terecht voor hulp bij het aanvragen van:
 
- Kwijtschelding van de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen
- Bijzondere bijstand
- Inkomenstoeslag
- Seniorentoeslag
- BredaPas
- Schoolstartpakket
- Energiebijdrage (kan voor 2023 vanaf 1 maart 2023 aangevraagd worden door mensen met een laag inkomen, dit gaat dan om een bedrag van € 500. De rest wordt later uitgekeerd. Mensen met een AIO-uitkering of een bijstandsuitkering die voldoen aan de regels, ontvangen de bijdrage automatisch.)
 
Heb je hier hulp bij nodig? Loop dan even binnen bij ons op de Willemstraat 20. Iedere donderdag van 9.00 tot 10.30 uur en van 16.00 tot 17.30 uur.
Voor alle andere onderwerpen (zoals uitkeringen, toeslagen en vreemdelingenrecht) kun je een afspraak maken met onze sociaal raadslieden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Sociaal Raadsliedenwerk behouden voor Breda

Het Sociaal Raadsliedenwerk en de hulpverlening bij complexe schulden blijven behouden voor Breda. Het voortbestaan van deze vormen van dienst- en hulpverlening stond op de tocht. Door bezuinigingsplannen van de gemeente om te snijden in het aanbod van voorzieningen op het terrein van welzijn, armoedebestr...

lees dit artikel

Directeur-bestuurder IMW maakt overstap naar Verbeter Breda

Coen Michel neemt vanaf 1 december 2023 plaats in de directie van Verbeter Breda. Dat betekent dat hij na bijna 3 jaar stopt als directeur bestuurder van IMW Breda. “Hoewel we verrast zijn door dit nieuws, snappen we deze keuze waarbij het gedachtegoed vanuit het IMW een...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp