IMW
terug naar overzicht

IMW Breda verder met interim-bestuurder Peter Notten

IMW Breda heeft na het vertrek van directeur-bestuurder Coen Michel gekozen voor een tijdelijke bestuurder. Met ingang van maandag 4 december gaat Peter Notten bij ons aan de slag als interim directeur-bestuurder.

Catharine Verberne, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De samenleving is volop in beweging. Het IMW vervult een betekenisvolle rol en is volop in ontwikkeling. Wij geloven dat Peter hier een mooie bijdrage aan gaat leveren. Wij heten hem dan ook van harte welkom en kijken uit naar de samenwerking.”

Betrokkenen ontmoeten
Peter is een ervaren bestuurder binnen de (internationale) sportwereld en het sociaal domein. Zo maakte hij deel uit van de besturen van de maatschappelijk ondernemersvereniging MOgroep, Associate Integrale Thuishulp en was hij toezichthouder bij de MEEnt groep en vertrouwenspersoon voor NOC*NSF. Bovendien was hij bestuursvoorzitter van Korein/WijZijnJong, interim-bestuurder van WIJeindhoven en strategisch adviseur rond het gehele fusieproces van HefGroep en KindeRdam. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Toezicht van Atalenta kinderopvang en onderwijs en toezichthouder bij Next Nature Network/Evoluon. 

“Ik werd geprikkeld door de betekenis die IMW heeft en kan blijven hebben binnen de complexe omgeving waarin zij opereert. Hopelijk ben ik er snel thuis en daarom wil ik zowel intern als extern zoveel mogelijk betrokkenen ontmoeten”, aldus Peter Notten.


Continuïteit
Bij de benoemingsprocedure van de interim-bestuurder zijn de ondernemingsraad en het management van IMW nauw betrokken geweest. De voorzitter van de OR zegt daarover: “De OR heeft vertrouwen dat Peter zijn werkzaamheden gaat uitvoeren met oog voor de medewerkers. Zodat zij in alle rust en met vertrouwen dat de continuïteit gewaarborgd blijft, hun werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren.”

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Jaarverslag 2023: Van waarde

Van waarde zijn. Voor onze cliënten, voor de inwoners van West-Brabant die onze hulp- en dienstverlening nodig hebben, voor elkaar, voor onze partners, voor de samenleving. Hoe zijn we als IMW Breda van waarde voor de inwoners van West-Brabant? Wat deden we in 2023 om ons steentje bij te dragen? Direc...

lees dit artikel

Kantoor Willemstraat 22 t/m 24 januari gesloten

Wegens een verbouwing is ons kantoor aan de Willemstraat 20 in Breda maandag 22 t/m woensdag 24 januari gesloten. Telefonisch zijn we zoals altijd bereikbaar. Ook kun je bij ons terecht op een van onze wijkkantoren.  Waarom verbouwen we?Hoe beter we samenwerken, des te beter vinden onze clië...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp