IMW
terug naar overzicht

Mondkapjes ook op onze kantoren

De overheid heeft een dringend advies gegeven tot het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Wij nemen dat advies over voor al onze kantoren en vertellen wat dat betekent.

Wat betekent het advies?
De ontvangstruimtes, gangen en andere ruimtes waar cliënten komen, zien we als openbare ruimtes. Het dringende advies om hier een mondkapje te dragen, geldt voor cliënten en medewerkers. Het is geen verplichting. Wij vragen wel altijd voor de afspraak naar je gezondheid.

Wanneer wel/wanneer niet?
Als je bij ons binnenloopt, verzoeken we je om je mondkapje te dragen. Op het moment dat je met een van onze medewerkers in een spreekkamer met spatscherm plaatsneemt, kan het mondkapje gewoon af. Uiteraard alleen als jullie dit beiden willen.

Meer weten?
Kijk dan eens op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Gerelateerde nieuwsberichten

Spreekuur aanmelding Voedselbank

Vanaf heden is er iedere maandag tussen 14.30 en 16.30 een spreekuur op afspraak voor aanmeldingen Voedselbank. Het spreekuur wordt gehouden op het adres: Willemstraat 20, 4811 AL  Breda. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 076 530  58 88.

lees dit artikel

Keurmerk Goed Geregeld voor IMW

Onlangs ontving IMW Breda het keurmerk Goed Geregeld toegekend. Dat keurmerk zegt wat over onze samenwerking met vrijwilligers en over de betrokkenheid van onze vrijwilligers bij onze cliënten. Daar zijn we trots op. Aan alle vrijwilligers: dank jullie wel! Dankzij jullie inzet kunnen we meer mensen h...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media


Acute
hulp