IMW
terug naar overzicht

Mondkapjes ook op onze kantoren

De overheid heeft een dringend advies gegeven tot het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Wij nemen dat advies over voor al onze kantoren en vertellen wat dat betekent.

Wat betekent het advies?
De ontvangstruimtes, gangen en andere ruimtes waar cliënten komen, zien we als openbare ruimtes. Het dringende advies om hier een mondkapje te dragen, geldt voor cliënten en medewerkers. Het is geen verplichting. Wij vragen wel altijd voor de afspraak naar je gezondheid.

Wanneer wel/wanneer niet?
Als je bij ons binnenloopt, verzoeken we je om je mondkapje te dragen. Op het moment dat je met een van onze medewerkers in een spreekkamer met spatscherm plaatsneemt, kan het mondkapje gewoon af. Uiteraard alleen als jullie dit beiden willen.

Meer weten?
Kijk dan eens op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Gerelateerde nieuwsberichten

Steunpunt Coronazorgen

In mei jl. lanceerden ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum en het RIVM het Informatie- en Verwijscentrum COVID-19. Deze is volledig vernieuwd en heet nu Steunpunt Coronazorgen. Alle informatie over mentale gezondheid staat op één plek waardoor u uw doelgroepen hier makkelijk naar kunt verwijzen...

lees dit artikel

Geannuleerd: Uitreiking vrijwilligerskeurmerk voor IMW l

Update: i.v.m. de gisteravond aankondigde maatregelen tegen corona gaat de uitreiking vanmiddag niet door. De bijeenkomst is geen noodzakelijke bijeenkomst, dus vinden wij het niet gepast om deze op dit moment door te laten gaan.   Dinsdag 29 september reikt wethouder Miriam Haagh het OV-Keurme...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media


Acute
hulp