IMW
terug naar overzicht

Mondkapjes ook op onze kantoren

De overheid heeft een dringend advies gegeven tot het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Wij nemen dat advies over voor al onze kantoren en vertellen wat dat betekent.

Wat betekent het advies?
De ontvangstruimtes, gangen en andere ruimtes waar cliënten komen, zien we als openbare ruimtes. Het dringende advies om hier een mondkapje te dragen, geldt voor cliënten en medewerkers. Het is geen verplichting. Wij vragen wel altijd voor de afspraak naar je gezondheid.

Wanneer wel/wanneer niet?
Als je bij ons binnenloopt, verzoeken we je om je mondkapje te dragen. Op het moment dat je met een van onze medewerkers in een spreekkamer met spatscherm plaatsneemt, kan het mondkapje gewoon af. Uiteraard alleen als jullie dit beiden willen.

Meer weten?
Kijk dan eens op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Gerelateerde nieuwsberichten

IMW Breda helpt weer met de belastingaangifte

Dit jaar ondersteunen de sociaal raadslieden van het IMW Breda bij het invullen van de belastingaangifte. Dat doen ze voor inwoners van de gemeentes Breda, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Het sociaal raadsliedenwerk deed dit in het verleden ook en ziet nu noodzaak om deze hulp opnieuw te bieden. “De ...

lees dit artikel

Nieuwe directeur-bestuurder IMW Breda

Nieuwe directeur-bestuurder IMW Breda benoemd Coen Michel is benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van het Instituut Maatschappelijk Welzijn (IMW) Breda. Per 1 april neemt hij het stokje over van Jeroen Berkhout die met pensioen gaat na 41 dienstjaren waarvan 25 als directeur-bestuurder. Coen Michel wo...

lees dit artikel
Adresgegevens

Willemstraat 20
4811 AL Breda
Postbus 1089
4801 BB Breda

Social media
Acute
hulp